Naujienos|

Liepos 1 d. Švenčionių rajono savivaldybės meras Rimantas Klipčius aplankė Lietuvos šimtmečio Dainų šventės dalyvius, atstovaujančius Švenčionių rajonui. Į susitikimą susirinko gausus būrys jaunų ir vyresnių dainininkų bei šokėjų, kurie su nekantrumu laukia galimybės pasirodyti didžiosios scenos šviesoje.

Rimantas Klipčius, sveikindamas šventės dalyvius, pabrėžė jų svarbą ir reikšmę reprezentuojant rajoną nacionaliniu lygiu. Jis taip pat išreiškė didžiulį pasididžiavimą šventės dalyvių pastangomis ir atsidavimu puoselėjant Lietuvos kultūrinį paveldą.

„Jūsų dalyvavimas ir atsidavimas šiai šventei yra neįkainojamas indėlis į mūsų kultūrą ir tradicijas. Jūs esate mūsų rajono ambasadoriai ir jūsų pasirodymai bus didžiulė dovana visiems šventės žiūrovams“, – kalbėjo savivaldybės meras Rimantas Klipčius.

Lietuvos dainų šventė yra reikšmingas kultūrinis renginys, kuriame dalyvauja tūkstančiai atlikėjų iš visos Lietuvos, o Švenčionių rajono atstovai visada išsiskiria savo entuziazmu ir profesionalumu. Šis renginys suburia skirtingų kartų žmones, leidžiant jiems kartu puoselėti ir perduoti tautinį paveldą.

Mero apsilankymas ir šiltos sveikinimo kalbos buvo puiki motyvacija šventės dalyviams, kurie su dar didesniu entuziazmu laukia savo pasirodymų. Švenčionių rajono bendruomenė didžiuojasi savo atstovais ir linki jiems didžiausios sėkmės Lietuvos Dainų šventėje.

Švenčionių rajono savivaldybės administracijos informacija ir nuotraukos

Comments are closed.

Close Search Window