Naujienos|

Smagu, kad mūsų rajono gyventojai, įmonės, įstaigos kiekvienais metais prieš didžiąsias metų šventes aktyviai puošia savo pastatus ir kuria šventišką nuotaiką.

2024 m. vasario 1 d. rajono savivaldybės tarybos posėdžio metu savivaldybės meras Rimantas Klipčius tradiciškai įteikė padėkas ir apdovanojo piniginiais prizais laimėtojus, gražiausiai ir kūrybiškiausiai 2023 metų Kalėdų ir Naujųjų 2024 metų šventėms papuošusius pastatus ir aplinką.

Už kūrybingą darbą puošiant sodybą, kuri kasmet džiugina kalėdinėmis dekoracijomis bei kuria stebuklingą kalėdinę dvasią, buvo suteikta nominacija „Kalėdinio džiaugsmo ambasadoriai“, Cirkliškio seniūnijoje, Cirkliškio k., gyvenantiems Tadui ir Taisai Petrėnams.

Už gražiausiai ir kūrybiškiausiai kaimiškosiose vietovėse papuoštus pastatus ir aplinką pasitinkant Kalėdas ir Naujuosius metus buvo įvertinti:

Švenčionėlių seniūnijoje, Senos  Pašaminės k., gyvenantys Edvardas ir Dalė Basiūnai, pirmos vietos laimėtojai;

Švenčionių seniūnijoje, Zadvarninkų k., gyvenanti Janė Guigienė, antros vietos laimėtoja;

Strūnaičio seniūnijoje, Dvilonių k., gyvenantis Vilhelmas Jurkuvėnas,  trečios vietos laimėtojas.

Už gražiausiai ir kūrybiškiausiai rajono miestuose papuoštus pastatus ir aplinką pasitinkant Kalėdas ir Naujuosius metus buvo įvertinti:

Švenčionėlių mieste gyvenantys Česlovas ir Jadvyga Raginiai, pirmos vietos laimėtojai;

Švenčionių mieste gyvenanti Lilia Gavrilova, antros vietos laimėtoja;

Pabradės mieste gyvenantys Daiva ir Slavomir Mazurkevičiai, trečios vietos laimėtojai.

Už gražiausiai ir kūrybiškiausiai įmonių, įstaigų, organizacijų papuoštas vitrinas, langus, pastatų fasadus bei aplinką pasitinkant Kalėdas ir Naujuosius metus buvo įvertinta A. Lipnickienės individuali įmonė už šventėms papuoštą parduotuvės „Rūta“ aplinką.

Comments are closed.

Close Search Window