Naujienos|

Galime pasidžiaugti matydami Švenčionių miesto Adutiškio gatvėje prasidėjusius buitinių nuotekų surinkimo tinklų statybos darbus, kuriuos įgyvendina Švenčionių rajono savivaldybės administracija kartu su UAB „Vilniaus vandenys“. Tai yra baigiamasis šio projekto etapas – statybos darbai, kuriuos vykdo UAB „Avadi“.

Vykdomų darbų terminas – kovo–birželio mėnesiai
Ilgis – suprojektuotų tinklų ilgis įskaitant slėginę liniją 3420 m
Tinklų tiesimo kaina – 417 382 Eur

Projektas finansuojamas iš ES struktūrinių fondų ir Švenčionių rajono savivaldybės biudžeto lėšų. Tikimės, kad rugsėjo mėnesį gyventojai galės jungtis prie naujai įrengtų tinklų. Viešasis vandens tiekėjas UAB „Vilniaus vandenys“ atsakingas už projekto administravimą ir visus administracinius klausimus. Gyventojai, norintys prisijungti prie nuotekų tinklų, savo lėšomis turi suprojektuoti ir, kai gatvės tinklų statyba bus baigta, įsirengti įvadą nuo sklypo ribos iki būsto.
Atlikus tinklų tiesimo darbus bus vykdomi kelio rekonstrukcijos darbai.

UAB „Vilniaus vandenys“ nurodo, ką gyventojai turės padaryti, siekdami prisijungti prie centralizuotų nuotekų tinklų:

• Parengti ir suderinti projektą (atkarpai nuo paliktos atšakos iki namo ar esamos išgriebimo duobės).
• Pasirašyti sutartį dėl prisijungimo.
• Pagal parengtą projektą atlikti rangos darbus savo sklypo ribose.
• Kviestis UAB „Vilniaus vandenys“ atstovus prisijungimo prie nuotekų tinklų fiksavimui.
• Pateikti geodezinę nuotekų tinklų nuotrauką.

Gatvės tinklų įrengimo laikotarpiu rekomenduojame pradėti projektavimo darbus, nes minimas prisijungimas yra galimas tik pagal parengtą ir suderintą projektą. Inicijavę projekto rengimą jau dabar, sutaupysite laiko, o kai gatvės tinklų statybos darbai bus įgyvendinti, prie jų jau galėsite prisijungti.
Projektavimo paslaugą galite užsisakyti iš UAB „Vilniaus vandenys“ arba pasirinkti bet kokį kitą Jūsų lūkesčius atitinkantį projektuotoją.

Jei nuspręstumėte projektavimo paslaugą užsisakyti iš bendrovės „Vilniaus vandenys“, prašome atsiųsti užpildytą bei pasirašytą prašymą dėl projektavimo. Projektuojant nuotekų tinklus šiuo metu galiojanti paslaugos kaina – 120 EUR (su PVM). Prašymo formą galite rasti UAB „Vilniaus vandenys“ interneto svetainėje www.vv.lt skiltyje namams/kvartaliniu-tinklu-pletros-finansavimas/paslaugos-prisijungimui/

Parengus projektą klientai gali kreiptis dėl rangos darbų atlikimo ir geodezinės nuotraukos. UAB „Vilniaus vandenys“ paskaičiuos ir pasiūlys darbų kainą. O klientai įvertinę pasiūlymą galės pasirinkti, ar paslaugą užsisakyti iš UAB „Vilniaus vandenys“ ar pasirinkti kitą jiems patinkantį rangovą darbų įgyvendinimui.

Klientai, pasirinkę šias paslaugas užsisakyti iš UAB „Vilniaus vandenys“, turės galimybę už paslaugas atsiskaityti dalimis, pasinaudojus vartojimo kreditu. UAB „Vilniaus vandenys“ kartu su partneriu „SB Lizingas“ teikiamos vartojimo kredito paslaugos sąlygos yra vienos geriausių rinkoje.

Dėl papildomų klausimų ar platesnės informacijos galite kreiptis el. paštu info@vv.lt ar tel. 19 118

Comments are closed.

Close Search Window