Naujienos|

Švenčionių rajone nuo COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) jau paskiepytas 751 rajono gyventojas, iš jų 658 paskiepijo Švenčionių rajono pirminės sveikatos priežiūros centras (toliau – PSPC).
Šią savaitę gauta 240 dozių, kurios skirtos revakcinacijai (2 dozei) tiems, kurie buvo paskiepyti prieš 3 savaites pirma doze.
Vasario mėnesį bus pradėti skiepyti švietimo įstaigų darbuotojai, kurie dirba pagal ikimokyklinio, priešmokyklinio ir pradinio ugdymo programas ir turi tiesioginį kontaktą su mokiniais, darbuotojai, kurie dirba specialiosiose klasėse ir turi tiesioginį kontaktą su mokiniais, taip pat vaikų dienos centrų darbuotojai.
Švenčionių rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vyriausioji specialistė, vakcinavimo proceso koordinatorė Olesia Plotnikova pažymi, kad pastoviai peržiūrimi   prioritetinių grupių rezerviniai sąrašai ir susisteminti masinės registracijos metu užsiregistravusių asmenų duomenys periodiškai perduodami organizuojančiai vakcinaciją ASPĮ (PSPC).
Švenčionių rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus informacija

Comments are closed.

Close Search Window