Naujienos|

Rugsėjo 3 d. vyko svarbus Švenčionių rajono savivaldybės susitikimas su įmonės „Via Lietuva“ atstovais. Susitikimo metu buvo pristatyti Pabradės miesto, Vilniaus gatvės pėsčiųjų ir dviračių takų techniniai sprendimai, planuojami ruože Nr. 102 Vilnius–Švenčionys–Zarasai.

Susitikime dalyvavo Švenčionių rajono savivaldybės meras Rimantas Klipčius, administracijos direktorė Jovita Rudėnienė, Vietinio ūkio skyriaus projektų koordinatorius Juozas Urbanavičius, Vietinio ūkio skyriaus vyriausieji specialistai Jolanta Kurtina ir Evaldas Zobiela, Architektūros ir teritorijų planavimo skyriaus vedėja Laimutė Kuksienė, Pabradės miesto seniūnė Ana Zingerienė, Švenčionių komunalinio centro direktorius Arnas Jacina ir vyr. inžinierius Virgilijus Uždavinys bei „Via Lietuva“ atstovai: ryšių su interesuotomis šalimis vystymo vadovas Remigijus Lipkevičius ir statybos inžinierius Žygimantas Mažeikis.

Pristatytame projekte numatyta atnaujinti esamus dviračių ir pėsčiųjų takus, siekiant užtikrinti didesnį saugumą ir patogumą miesto gyventojams bei lankytojams, įrengti modernius LED šviestuvus, kurie ne tik pagerins apšvietimą tamsiuoju paros metu, bet ir sumažins energijos suvartojimą. Taip pat bus atnaujinta lietaus nuvedimo sistema, siekiant užtikrinti efektyvų vandens surinkimą.

Susitikimo metu savivaldybės atstovai taip pat išsakė gyventojų lūkesčius ir pageidavimus, susijusius su pėsčiųjų perėjomis. Šie pasiūlymai bus toliau tikslinami ir derinami, siekiant sukurti optimalius sprendimus, kurie atitiktų vietos bendruomenės poreikius.

Švenčionių rajono savivaldybės informacija ir nuotraukos

Comments are closed.

Close Search Window