Naujienos|

Centrinė projektų valdymo agentūra kviečia teikti paraiškas „Labai mažų, mažų ir vidutinių įmonių kibernetinio atsparumo didinimas ir naujo kibernetinio saugumo ugdymo turinio, skirto neformaliajam švietimui, kūrimas“ projektams.

Kvietimo tikslas:

  1. Stiprinti kibernetinio saugumo sprendimų diegimą ir sklaidą, siekiant padidinti labai mažų, mažų ir vidutinių įmonių (MVĮ) atsparumą kibernetinio saugumo srityje.
  2. Kurti ir stiprinti kibernetinio saugumo žinias bei jomis dalintis.

Kvietimo kryptys:

  1. MVĮ kibernetiniam atsparumui didinti reikalingų kibernetinio saugumo produktų, procesų ir (ar) paslaugų įsigijimas ir diegimas MVĮ ryšių ir informacinės sistemos (RIS) infrastruktūroje (1-oji kryptis).
  2. Naujo kibernetinio saugumo ugdymo turinio, skirto neformaliajam švietimui, kūrimas ir kėlimas į rinkoje prieinamą skaitmeninę mokymo(si) priemonę (2-oji kryptis).

Remiamos veiklos

1-oji kryptis:

   1.1. Kibernetinio saugumo produkto (-ų), proceso (-ų) ir (ar) paslaugos (-ų) įsigijimas ir diegimas MVĮ RIS infrastruktūroje (privaloma veikla);

   1.2. Su kibernetinio saugumo žinių lygio kėlimu susijusių mokymų pareiškėjo darbuotojams vykdymas (galima veikla).

2-oji kryptis:

   1.1. Naujo kibernetinio saugumo ugdymo turinio, skirto neformaliajam švietimui, kūrimas ir įkėlimas į rinkoje prieinamą skaitmeninę mokymo(si) priemonę (privaloma veikla).

Detalesnius reikalavimus ir papildomą informaciją galite rasti: https://cpva.lt/kvietimai/kvietimas-teikti-paraiskas-labai-mazu-mazu-ir-vidutiniu-imoniu-kibernetinio-atsparumo-didinimas-ir-naujo-kibernetinio-saugumo-ugdymo-turinio-skirto-neformaliajam-svietimui-kurimas-pagal-20212027-m-ska

Centrinės projektų valdymo agentūros informacija.

Comments are closed.

Close Search Window