Naujienos|

Mėgsti keliauti, nuotykiauti ir dalintis savo istorijomis? Tuomet šis kvietimas žaisti #LithuaniaCoCreate ir laimėti – kaip tik tau!

Kviesk atvykti į Lietuvą

Žinok, kad geriausios istorijos yra tos, kurias patiriame patys. Tad:

  • jei esi lietuvis ar turi lietuviškų šaknų, tačiau šiuo metu gyveni užsienyje;
  • jei esi ne lietuvis, tačiau tau labai patinka Lietuva;
  • jei tiesiog nori, kad kuo daugiau žmonių pamatytų mūsų šalį,

junkis prie mūsų komandos ir kviesk gimines, draugus, bendradarbius, pažįstamus atvykti į Lietuvą.

Ką turi padaryti?

Į socialinius tinklus “Facebook” ar “Instagram” kelk nuotrauką su Lietuvos gamtos, architektūros, pramogų ar kitais tave sužavėjusiais vaizdais ir mesk iššūkį nė karto nebuvusiam mūsų šalyje ar konkrečioje jos vietoje čia apsilankyti. Prie nuotraukos būtinai įrašyk žaidimo pavadinimą #LithuaniaCoCreate. Taip ne tik prisijungsi prie mūsų komandos, bet ir varžysiesi dėl didžiojo prizo – kelionės po Lietuvą.

Priėmei iššūkį?

Socialiniuose tinkluose “Facebook” ar “Instagram” užtikai iššūkį atvykti į Lietuvą ir pamatei grotažymę #LithuaniaCoCreate? Sudomino nuotraukos ir nuotaikos? Nedvejodamas priimk šį iššūkį ir trauk į dar neatrastą šalį ar neaplankytą jos vietovę.

Ką turi padaryti?

Atvykęs į Lietuvą, fotografuok gamtos, architektūros, pramogų vaizdus, savo nuotaikas ir dalinkis socialiniuose tinkluose “Facebook” ar “Instagram”. Prie nuotraukos būtinai įrašyk žaidimo pavadinimą #LithuaniaCoCreate ir @pažymėk žmogų, kurio mestą iššūkį priėmei. Apsilankęs Lietuvoje ne tik keliausi ir įspūdžiausi, bet ir varžysiesi dėl didžiojo prizo – kelionės į Lietuvą.

Paskubink ir pasiskubink, nes kelionių laikas jau prasidėjo! Žaidimas vyksta iki 2024 m. rugsėjo 26 d. Nugalėtojus – ir metusius, ir priėmusius iššūkį – paskelbsime 2024 m. rugsėjo 27-ąją, per Pasaulinę turizmo dieną.

Didysis prizas kviečiantiems atvykti – metus galiojantis turistinės kelionės po Lietuvą paketas dviem asmenims.

Didysis prizas pirmąkart atvykusiems – metus galiojantis turistinės kelionės į Lietuvą paketas dviem asmenims.

Prizai – įvairios turizmo paslaugos visoje Lietuvoje.

Keliaukime ir kvieskime keliauti su #LithuaniaCoCreate!

Comments are closed.

Close Search Window