Naujienos|

Šiuo metu vykdomi techninio projekto „Pabradės lopšelio-darželio „Varpelis“ paprastojo remonto projektas“ paprastojo remonto darbai –  atnaujinamos ikimokyklinio ugdymo grupių patalpos Pabradės miesto Žaliojoje gatvėje.

Rugsėjo 20 d. Pabradėje lankėsi Švenčionių rajono savivaldybės vicemerė Violeta Čepukova ir mero patarėja Teresa Sansevičienė. Vizito metu jos susitiko su Pabradės „Ryto“ gimnazijos direktore Laima Markauskiene, kartu apžiūrėjo vykstančius techninio projekto „Pabradės lopšelio-darželio „Varpelis“ paprastojo remonto projektas” darbus.

Remonto darbų metu atnaujinamos vieno iš korpusų ikimokyklinio ugdymo grupių patalpos bei visos inžinerinės sistemos. Tarp jų – nuotekų vamzdynų, sanitarinių prietaisų, elektros instaliacijos, šviestuvų ir šildymo sistemos pakeitimas, taip pat atnaujinami šalto ir karšto vandens tiekimo vamzdynai, išvalomi vėdinimo kanalai bei atnaujinama patalpų apdaila.

Ypatingas dėmesys skiriamas virtuvės patalpoms, kur taip pat bus pakeisti vandentiekio ir nuotekų tinklai, elektros instaliacija, bus pagerintos darbo sąlygos ikimokyklinio ugdymo grupių personalui. Be to, renovacijos metu numatyta suremontuoti korpuso stogą ir pakeisti jo dangą.

Švenčionių rajono savivaldybės atstovai pasidžiaugė darbų eiga, tikėdamiesi, kad visai netrukus, jau kitų metų pirmoje pusėje, ikimokyklinio ugdymo grupių auklėtiniai galės sugrįžti į atnaujintas patalpas bei džiaugtis moderniomis ir saugiomis sąlygomis.

Švenčionių rajono savivaldybės informacija ir nuotraukos

Comments are closed.

Close Search Window