Naujienos|

Švenčionių komunalinis centras sustiprino savo techninę bazę, įsigydamas dvi naujas šiukšliavežes, kurios ne tik pagerins atliekų tvarkymo procesą, bet ir išplės teikiamų paslaugų spektrą. Šios modernios transporto priemonės yra itin talpios, manevringos, o kranas gali pakelti iki 5 tonų svorio. Jos bus naudojamos ir mišrioms atliekoms surinkti, ir antrinių žaliavų bei pakuočių atliekų rūšiavimo konteineriams ištuštinti. Gyventojai, kuriems jau buvo išdalinti papildomi rūšiavimo konteineriai, galės džiaugtis sklandžiu jų ištuštinimu. 

Naujoji technika leis tvarkyti tiek mišrias atliekas, tiek rūšiavimo atliekas efektyviau, skatindama tvaresnę atliekų tvarkymo sistemą.

Rugsėjo 20 d. Pabradėje vyko susitikimas, kurio metu savivaldybės atstovai turėjo galimybę iš arčiau apžiūrėti naujus šiukšliavežius. Tarp dalyvavusių buvo savivaldybės meras Rimantas Klipčius, vicemerė Violeta Čepukova, mero patarėja Teresa Sansevičienė, administracijos direktorė Jovita Rudėnienė, Mokesčių ir turto skyriaus vedėja Rasa Bliūdžiuvienė, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Vaida Babrauskienė, Žemės ūkio skyriaus vedėja Rasa Čibirienė, vyriausioji specialistė Ingrida Karklelienė, Finansų skyriaus vedėja Jolanta Suboč bei Pabradės miesto seniūnė Ana Zingerienė.

Naujasis transportas padės užtikrinti efektyvesnį atliekų tvarkymą rajone, skatindamas tiek mišrių, tiek rūšiavimo atliekų surinkimą bei tvarkymą.

Švenčionių rajono savivaldybės informacija ir nuotraukos 

Comments are closed.

Close Search Window