Naujienos|

2024 m. rugsėjo 14 d. Pabradėje buvo švenčiamas svarbus įvykis – plataus asortimento medicininių kvėpavimo sistemų kūrėja, gamintoja ir tiekėja visoje Europoje įmonė UAB „Intersurgical“ šventė savo 30 metų jubiliejų. Šis svarbus jubiliejus subūrė gausų būrį garbingų svečių tiek iš Lietuvos, tiek iš užsienio, o šventė tapo reikšmingu įvykiu ir bendrovės darbuotojams, ir Švenčionių rajono gyventojams.

Šventėje dalyvavo ir Švenčionių rajono savivaldybės vadovai – savivaldybės meras Rimantas Klipčius bei vicemeras Erikas Demidovas.

Jubiliejinė šventė buvo įspūdinga ne tik dėl savo dalyvių gausos, bet ir dėl programos turtingumo. Renginį atidarė Pabradės miesto kultūros centro fanfarinis orkestras (vadovas Bronislavas Vilimas) kartu su orkestro šokių grupe (vadovė Agnė Rickevičienė) ir atlikėja Karolina Lyndo. Šis iškilmingas atidarymas sukūrė šventinę nuotaiką ir pabrėžė svarbų vietos kultūros vaidmenį renginyje.

Dėkingumo žodį tarė UAB „Intersurgical“ įkūrėjai – įmonės vadovas Charles Bellm ir generalinis direktorius Sigitas Žvirblis. Jie abu akcentavo glaudų įmonės ir Švenčionių rajono savivaldybės bendradarbiavimą, padėkojo merui Rimantui Klipčiui už nuolatinį palaikymą. Savivaldybės meras Rimantas Klipčius savo kalboje pažymėjo, kad bendru darbu galima pasiekti dar daug reikšmingų rezultatų.

Vyko įspūdingi „Kaukių akademijos“ pasirodymai, kurie pritraukė visų dėmesį, o kulminacija tapo apdovanojimai – „30 metų kartu“. Renginio metu buvo įteiktos padėkos darbuotojams, kurie įmonėje dirba nuo jos įkūrimo pradžios, pažymint jų ilgametį indėlį ir atsidavimą. Be to, žiūrovai galėjo mėgautis ir Pabradės meno mokyklos mokinių pasirodymais, kurie papildė šventinę programą ir parodė jaunosios kartos talentus.

Vakarinėje renginio dalyje svečiai mėgavosi populiarių Lietuvos atlikėjų pasirodymais. Scenoje pasirodė Stano ir Zvonkus, savo muzikine dvikova pradžiuginę publiką, išskirtinę atmosferą sukūrė Sauliaus Prūsaičio ir Marijono Mikutavičiaus pasirodymai. Šventę vainikavo šventinis fejerverkas ir diskoteka, kuri subūrė visus svečius dar kartą pasidžiaugti jubiliejine proga.

UAB „Intersurgical“ 30 metų jubiliejus ne tik pažymėjo svarbų įmonės veiklos etapą, bet ir sustiprino ryšius su bendruomene, pabrėždamas reikšmingą indėlį tiek į medicinos technologijų pažangą, tiek į Pabradės miesto bei viso Švenčionių rajono plėtrą.

Švenčionių rajono savivaldybės informacija ir nuotraukos

Comments are closed.

Close Search Window