Naujienos|

2024 m. liepos 18 d. Švenčionių rajono savivaldybėje lankėsi svečiai iš Lietuvos Šaulių Sąjungos: ltn. Linas Idzelis, 10-osios rinktinės vadas mjr. Mindaugas Milius ir plk. ltn. Gediminas Latvys. Ši garbinga delegacija kartu su Švenčionių rajono savivaldybės meru Rimantu Klipčiumi, administracijos direktore Jovita Rudėniene, administracijos Bendrojo skyriaus vyriausiąja specialiste, atsakinga už viešąją tvarką Vaida Li bei Karaliaus Mindaugo 10-osios rinktinės Švenčionių 1013-osios kuopos vado pavaduotoja Inesa Bagdoniene diskutavo Lietuvos Šaulių Sąjungos plėtros klausimais.

Susitikimo metu buvo aptarti strateginiai bendradarbiavimo planai, galimybės stiprinti regioninę gynybą ir didinti jaunimo įsitraukimą į šaulių veiklą.

Diskusijos metu buvo išsakytos įvairios idėjos ir pasiūlymai, kurie pagerintų šaulių sąjungos veiklą ir plėtrą Švenčionių rajone. Dalyviai sutarė, kad būtina nuolat ieškoti naujų būdų, kaip įtraukti daugiau jaunimo ir skatinti pilietiškumo ugdymą per šaulių sąjungos veiklą bei jau numatė pirmus darbų žingsnius, informuosiančius visuomenę apie savanorišką Šaulių veiklą.

Susitikimas baigėsi optimistiškai, su konkrečiais planais ateičiai.

Švenčionių rajono savivaldybės informacija ir nuotraukos

Comments are closed.

Close Search Window