Naujienos|

Š. m. liepos 4 d. Švenčionių miesto parkas tapo ypatinga vieta – čia iškilmingai atidarytas 16-asis Europos kombinuoto medžioklinio šaudymo čempionatas 2024. Tai pirmas kartas, kai čempionatas vyksta Lietuvoje, ir džiugu, kad Lietuvos kombinuoto medžioklinio šaudymo federacijos prezidento Roko Zabielos dėka čempionatas organizuojamas Švenčionių rajone.

Atidarymo ceremonijoje dalyvavo Švenčionių rajono savivaldybės meras Rimantas Klipčius bei vicemeras Erikas Demidovas. Meras pabrėžė šio renginio svarbą rajonui ir pasveikino čempionato dalyvius, palinkėdamas jiems taiklių šūvių.

Atidarymo metu buvo pristatytos elitinės šaulių komandos iš 13 įvairių Europos šalių. Šis čempionatas ne tik pritraukia šios sporto šakos profesionalus ir entuziastus, bet ir suteikia galimybę stiprinti tarptautinius ryšius bei dalytis patirtimis. Svečiai turėjo galimybę pamatyti Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos mokinių pasirodymus ir pasinerti į lietuviškų šokių, dainų ir instrumentų virtinę.

Nors lietus bandė sutrukdyti šią iškilmingą šventę, prasidėjus čempionato atidarymui buvo aišku, kad čempionatas bus ypatingas.

Dalyviai ir žiūrovai laukia įdomių varžybų, kurios taps įsimintinu įvykiu Švenčionių rajonui ir visai Lietuvai.

Švenčionių rajono savivaldybės informacija ir nuotraukos

Comments are closed.

Close Search Window