Naujienos|

2024 m. birželio 25 d., Švenčionių miesto parke, įvyko nuotaikinga ir prasminga Vaikų globos savaitės atidarymo šventė ,,Pasimatuok sparnus Švenčionių rajone”.

Renginio tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį į vaikų globos svarbą, pagerbti globėjus ir įtėvius, padėkojant jiems už globojamus ar užaugintus vaikus.

Vaikų globos savaitės simbolis – sparnai, simbolizuojantys ne tik skrydžio galimybę, bet ir galimybę žmogaus asmeniniam augimui. Švenčionių rajone specialiai šiai globos savaitei sukurti Švenčionių miesto kultūros centro dailininkės-apipavidalintojos Dianos Raginienės sparnai eksponuojami Švenčionių miesto Vaistažolių aikštėje.

Vaikų globos savaitės šventinį renginį pradėjo Švenčionių rajono socialinių paslaugų centro direktorius Miroslavas Lazdinis pasveikinęs visus susirinkusius ir pabrėžęs šeimos bei globos svarbą kiekvieno vaiko gyvenime. Sveikinimo žodį tarė Švenčionių rajono savivaldybės vicemerė Violeta Čepukova, Švenčionių rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Eglė Jakštaitė-Rouda ir kiti garbūs svečiai, o šventės nuotaiką kėlė Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos vaikų kolektyvų (vadovės Renata Grigianecienė, Edita Račinskienė, Jolanta Razmienė) ir atlikėjos Gintarės Zenkevičiūtės  pasirodymai.

Renginio metu įteiktos mero padėkos globėjams ir šeimynų dalyviams.

Renginio organizatoriai dėkoja visiems, kurie prisidėjo prie šventės ir padarė ją ypatingą.

Vaikų globa yra kilnus ir atsakingas darbas. Kiekvienas iš mūsų galime prisidėti prie vaikų gerovės, parodydami jiems dėmesį, rūpestį ir meilę.

Jei norite sužinoti daugiau apie vaikų globą Švenčionių rajone, galite kreiptis į Švenčionių rajono socialinių paslaugų centro Globos centrą:

  • Adresas: Vilniaus g. 19, Švenčionys
  • Telefonas: +370 640 61825
  • El. paštas: [pašalintas el. pašto adresas]
  • Tinklalapis: https://svencioniurspc.lt/

Švenčionių rajono savivaldybės administracija

Comments are closed.

Close Search Window