Naujienos|

Informuojame, kad 2024 m. sausio 10 d. (trečiadienį) Švenčionių mieste individualūs antrinių žaliavų ir pakuočių atliekų konteineriai bus dalinami Statybininkų, Lentupio, Vilniaus ir Vidžių gatvėse.
Švenčionėlių miesto individualių namų gyventojų, kurie dar neturi individualių antrinių žaliavų ir pakuočių atliekų rūšiavimo konteinerių, prašome skambinti tel. +370 652 25292.
Vienai namų valdai teks du antrinių žaliavų ir pakuočių atliekų rūšiavimo konteineriai:

  • Vienas stiklo antrinių žaliavų ir pakuočių atliekų konteineris (120 l talpos, su žaliu dangčiu);
  • Vienas popieriaus/plastiko/metalo antrinių žaliavų ir pakuočių atliekų konteineris (240 l talpos, su mėlynu dangčiu).

Prašome šiose gatvėse išstumtus individualius mišrių komunalinių atliekų konteinerius prie namų valdų laikyti visą jų ištuštinimui skirtą dieną.
Visi trys konteineriai bus pažymėti inventoriniais numeriais, duomenys apie juos įvesti į atliekų tvarkymo informacinę sistemą.
Kontaktinė informacija dėl konteinerių dalinimo ir inventorizavimo:

  • Pabradės mieste – tel. +370 656 29690;
  • Švenčionių ir Švenčionėlių miestuose – tel. +370 652 25292.

NAUJAI IŠDALINTI INDIVIDUALŪS ANTRINIŲ ŽALIAVŲ IR PAKUOČIŲ ATLIEKŲ KONTEINERIAI BUS PRADĖTI APTARNAUTI 2024 M. ANTRĄ PUSMETĮ, IŠDALINUS GYVENTOJAMS VISUS KONTEINERIUS. Apie konteinerių ištuštinimo grafikus bus informuota atskiru pranešimu.
PAŽYMIME, KAD KONTEINERIAI GYVENTOJAMS BUS PERDUODAMI NEATLYGINTINAI, JŲ PRISTATYMAS IR IŠTUŠTINIMAS BUS VYKDOMI NEMOKAMAI.

Švenčionių rajono savivaldybės administracijos informacija

Comments are closed.

Close Search Window