Aktualijos (socialinė parama), Naujienos|

Informuojame, kad šių metų lapkričio – gruodžio mėnesiais nepasiturintys Švenčionių rajono gyventojai sulauks paskutinių paramos maisto produktais ir higienos prekėmis dalinimų. Nuo 2024 metų maisto ir higienos prekes pakeis socialinė kortelė ir nepasiturintys gyventojai patys spręs kur ir kokius produktus bei prekes įsigyti.

Nepasiturintys gyventojai, turintys teisę gauti paramą maistu, jau nuo 2023 m. gruodžio 1 d. galės teikti prašymus gauti socialinę kortelę. Su socialine kortele bus galima įsigyti visus maisto produktus ir kitas būtinojo vartojimo prekes (pvz., asmens higienos, buities apyvokos daiktus, kūdikių prekes, drabužius, avalynę ir kt.), išskyrus alkoholinius gėrimus, tabaką, loterijos bilietus.

Pinigai į korteles bus pervedami 4 kartus per metus: kovo 15 d., birželio 15 d., rugsėjo 15 d. ir gruodžio 15 d. (lėšų iš kortelių nebus galima išsigryninti).

Plačiau skaitykite https://socmin.lrv.lt/lt/naujienos/nepasiturintys-gyventojai-turintys-socialines-korteles-patys-spres-kokius-maisto-produktus-pirkti

Comments are closed.

Close Search Window