Naujienos|

Jeigu jūs rūpinatės savo įmonės darbuotojų saugumu ir gerove, emocine būsena ir palankia atmosfera kolektyve, skatinate įvairovę, tausojate aplinką ar stiprinate bendruomenes – jūsų įmonę kviečiame dalyvauti Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų 2023 konkurse ir iki lapkričio 21 d. teikti paraiškas.

Šiemet Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų 2023 konkurse varžomasi dėl šių nominacijų:

  • Metų darbovietė“
  • „Metų bendruomeniškiausia įmonė“
  • „Aplinkai draugiškiausia įmonė“
  • „Saugumą ir palankiausią emocinę aplinką kurianti įmonė“ 
  • „Įvairovę skatinanti darbovietė“.

Pagrindinis socialiai atsakingos įmonės apdovanojimas „Metų socialiai atsakinga įmonė“ bus skirtas įmonei, kuri pretenduos į kelias ar į visas nominacijas bei bus padariusi didelę pažangą visose socialinės atsakomybės srityse. Pretenduojant į šią nominaciją, atskiros paraiškos teikti nereikia.

Konkurso dalyviai kviečiami teikti paraiškas ir laimėti vieną ar kelias nominacijas. Kiekviena iš šių nominacijų skirstoma į tris kategorijas, atskirai apdovanojant: labai mažas ir mažas įmones (iki 49 darbuotojų), taip pat vidutines (50–249 darbuotojai) bei dideles įmones (nuo 250 darbuotojų).

Paraiškų formos :

Įmonės kviečiamos siųsti parengtas (Word formatu) ir pasirašytas paraiškas iki 2023 m. lapkričio 21 d. imtinai elektroniniu paštu post@socmin.lt

Daugiau informacijos apie apdovanojimus suteiks Darbo teisės grupės patarėja Liudvika Gražulienė, tel. +370 687 29 395, el. p. liudvika.grazuliene@socmin.lt

Nacionalinis atsakingo verslo apdovanojimas – tai nuo 2008 m. vykdoma valstybės institucijų iniciatyva Lietuvoje, kuria siekiama didinti žinomumą apie įmonių socialinės atsakomybės naudą verslui, valstybei ir kiekvienam žmogui bei skatinti šalies įmones diegti socialinės atsakomybės principus savo veikloje.

Šis konkursas skatina gerąją įmonių konkurenciją ne siekiant pelno, o didinant savo socialinę atsakomybę. Nuo 2013 m. šiuos apdovanojimus organizuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Ekonomikos ir inovacijų ministerija bei Aplinkos ministerija kartu su socialiniais partneriais.

Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo nominacijos ir kategorijos, konkurso organizavimo, paraiškų vertinimo ir atrankos, vertinimo komisijos darbo organizavimo tvarka nustatyta Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2013 m. birželio 3 d. įsakymu patvirtintuose Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo nuostatuose.

Comments are closed.

Close Search Window