Aktualijos (socialinė parama), Naujienos|

Tradiciškai pirmąjį liepos savaitgalį Lietuvoje minima Globėjų diena. Jai paminėti, visą savaitę, birželio 27 d. – liepos 3 d. visoje Lietuvoje vyks specialūs globėjų savaitės renginiai.
Švenčionių rajono socialinių paslaugų centro Globos centras įžvelgdamas, kad dabartinė visuomenė savo skubėjime praranda savastį su gamta, kad skubančiam žmogui informaciją priimti ir ją suvokti yra sudėtingiau ir, tai reikalauja papildomo laiko, tradiciškai organizuoja globos (rūpybos) viešinimą kitaip – mūsų Švenčionių rajono nuostabios gamtos apsuptyje. Šios mums svarbios tradicijos atskleidžia tai – kas mes esame, kur gyvename, kokios mūsų vertybės, mūsų gyvenimo prioritetai ir tikslai. Per poilsį ir pramogas, siekiame atkreipti visuomenės dėmesį į globą (rūpybą) ir įvaikinimą, – be įtampos suprasti ir atrasti globos prasmę, priimti teigiamą sprendimą tapti vaiko globėju. #GlobaDovana, #VaikaiYraVaikai, #TuGaliTaptiNamais, #ViskasApieGlobą #VaikoTeisės Kviečiame prisijungti prie mūsų iniciatyvos Švenčionių rajono savivaldybėje!

  • Birželio 28 d. Plaukimas baidarėmis Žeimenos upe. Nuoroda į renginį http://tiny.cc/prfsuz
  • Birželio 29 d. Draugiškos žūklės varžybos. Nuoroda į renginį http://tiny.cc/lrfsuz
  • Birželio 30 d. Kino filmo visai šeimai, peržiūra Švenčionių miesto kultūros centre. Nuoroda į renginį http://tiny.cc/frfsuz

Švenčionių rajono socialinių paslaugų centro informacija

Comments are closed.

Close Search Window