Naujienos|

Sausio 28 d. rajono savivaldybės tarybos nuotolinio posėdžio metu meras Rimantas Klipčius paviešino Pastatų ir aplinkos tvarkymo konkurso nugalėtojus. Gyventojams bei bendruomenei, Kalėdų ir Naujųjų metų proga gražiausiai ir kūrybiškiausiai papuošusiems savo namus bei aplinką, bus įteikti piniginiai prizai ir padėkos.
Nuolatinė pastatų ir aplinkos tvarkymo konkursams organizuoti ir konkursų laimėtojams nustatyti vertinimo komisija, atsižvelgusi į gyventojų ir seniūnijų pasiūlymus, tarpušvenčiu apvažiavo rajoną ir išrinko gražiausius iš gražiausių. Šios komisijos siūlymu meras ir apdovanojo konkurso nugalėtojus, prisidėjusius prie Kalėdinės dvasios kūrimo, už pastangas, kad mūsų rajonas būtų dar gražesnis.
Gražiausiai papuoštu miestų kategorijoje pripažintas namas bei aplinka Paupio g. 31 Švenčionėliuose, kurį išpuošė Irena ir Jurgis Ulčickai. Šiai švenčionėliškių šeimai skirtas 100 Eur piniginis prizas. Antroji vieta atiteko namui bei aplinkai Mažoji g. 26, Švenčionyse, kurį išpuošė Regina ir Saulius Subačiai, jiems skirtas 70 Eur piniginis prizas.  Trečioji vieta skirta namui bei aplinkai Arnionių g. 19, Pabradėje, kurį išpuošė Gražina ir Oleksii Menkovai, šiai šeimai skirtas 50 Eur piniginis prizas.
Gražiausiai papuošta kaimų kategorijoje pripažinta sodyba Mozūriškės kaime 3, Labanoro seniūnijoje, kurią išpuošė Juozas Stundžia. Jam, kaip ir pirmosios vietos nugalėtojui, skirtas 100 Eur piniginis prizas.  Antroji vieta šiemet atiteko savo sodybą Adutiškio seniūnijoje, Adutiškio mstl., Sodų g. 19, išpuošusiems Svetlanai ir Pius Rumbučiams, šiai šeimai skirtas 70 Eur piniginis prizas. Trečioji vieta ir 50 Eur piniginis prizas iškeliavo į Magūnų seniūniją, Magūnų kaimą, Ungurinės g. 2, namo savininkams Kristinai ir Aleksandr Oleškevič.
Už gražiausiai ir kūrybiškiausiai Kalėdų ir Naujųjų metų šventėms papuoštą aplinką pareikšta padėka ir apdovanota 100 Eur piniginiu prizu Vidutinės bendruomenė VIKA. Šventiniu laikotarpiu jį skoningai apšvietė lempučių ir Kalėdinių instaliacijų šviesa savo aplinką.

Dėkojame visiems gyventojams, teikusiems pasiūlymus renkant šio konkurso nugalėtojus bei kiekvienam, papuošusiam savo kiemą, o tuo pačiu – ir mūsų visų aplinką.
 
Informaciją parengė Švenčionių rajono savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriaus vedėja Rasa Čibirienė

Comments are closed.

Close Search Window