Naujienos|

2020 m. gruodžio 5 d. vyko Europos komisijos programos Role Models, kurią Lietuvoje įgyvendina Švietimo mainų paramos fondas, renginys „Role Models Magija“. Iniciatyva jaunimui „Role Models“ skatina jaunus žmones būti aktyvius, pilietiškus, nebijoti, drąsiai siekti savo svajonių ir suprasti, koks svarbus kiekvienam iš mūsų yra sektinas pavyzdys.
Renginyje dalyvavo daugiau nei 80 „Role Models“ programos dalyvių iš Vilniaus, Švenčionių ir Trakų rajonų savivaldybių. Jie apibendrino ir pasidžiaugę 2020 metų iniciatyvos „Role Models“ rezultatais, padėkojo vieni kitiems už dalyvavimą ir palaikymą, prisiminė kartu prasmingai praleistas akimirkas mokymuose.

Renginio metu jauni žmonės susipažino su populiariu, du pasaulio Gineso rekordus pasiekusiu, savo pasirodymais stebinusiu ne tik Lietuvos, bet ir JAV televizijos žiūrovus, iliuzionistu Roku Bernatoniu. Jis renginio dalyvius sužavėjo ne tik įspūdingais magijos triukais, magijos triukų pamokomis, bet ir atviru pasakojimu apie jo patirtas patyčias ir išgyvenimus mokykloje. R. Bernatonis skatino jaunuolius nebijoti, atrasti savo gerąsias savybes ir atkakliai siekti savo tikslų.

Informaciją parengė Švenčionių rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Inga Varnienė

Comments are closed.

Close Search Window