Naujienos|

Narkotikų tabako ir alkoholio departamentas parengė ir išleido leidinį apie naujas psichoaktyviąsias medžiagas „Sužinok daugiau apie psichoaktyviąsias medžiagas ir ne tik”.
Leidinys skirtas visiems specialistams, savo darbe susiduriantiems su narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis ir asmenimis, galimai vartojančiais tokias medžiagas.
Šiame leidinyje pateikiama informacija apie naujas psichoaktyviąsias medžiagas – kas tai yra, jų rūšys, galimos formos, vartojimo būdai, poveikis sveikatai (psichiniai ir fiziniai požymiai) jų pavartojus. Taip pat jame rasite naudingos informacijos apie naujų psichoaktyviųjų medžiagų teisinį reglamentavimą Lietuvoje ir Europoje.

Elektroninę leidinio versiją galima rasti Narkotikų tabako ir alkoholio departamento puslapyje www.ntakd.lrv.lt, skiltyje „Naujos psichoaktyviosios medžiagos” https://ntakd.lrv.lt/lt/naujos-psichoaktyviosios-medziagos. Šia informacine medžiaga naudotis ir spausdinti galima be apribojimo.
Mokymams Narkotikų tabako ir alkoholio departamentas parengė vaizdinę medžiagą, kurią galima rasti Narkotikų tabako ir alkoholio departamento puslapyje www.ntakd.lrv.lt, skiltyje „Mokymai” https://ntakd.lrv.lt/lt/mokymai-1-1.  

Narkotikų tabako ir alkoholio departamento informacija

Comments are closed.

Close Search Window