Naujienos|

Šiandien vis dažniau kalbame apie sveikatą, jos stiprinimą, sveikatos problemas bei sveiko gyvenimo būdo nuostatų formavimo(si) svarbą vaikystėje, paauglystėje, jaunystėje bei vyresniame amžiuje. Pandemijos metu apie tai kalbėti tapo dar svarbiau.
Pandemijos metu kylantis stresas ir neužtikrintumas, nutrūkę socialiniai santykiai, finansines problemos, gali padidinti nerimą, miego problemas, irzlumą, bejėgiškumo jausmus. Tokioms situacijos užsitęsus gali pasireikšti ir rimtesni psichologiniai sunkumai. Šiose situacijose esate ne vieni, pagalba yra čia pat!

Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, rūpindamasis rajono gyventojų psichikos sveikata, kviečia registruotis į nemokamas individualias psichologo konsultacijas. Jei jaučiatės vieniši, nerimaujantys, bejėgiai ar išgyvenate bet kuriuos kitus jausmus, apie kuriuos norite pasikalbėti, skambinkite skelbime nurodytais kontaktais.

Konsultacijos vyks Pabradėje, Švenčionyse, Švenčionėliuose. Kartu su psichologine pagalba teikiančiu specialistu, susitarsite dėl Jums tinkamo konsultacijos laiko. Konsultacijos teikiamos vaikams, paaugliams ir suaugusiems. Vaikams iki 16 metų amžiaus būtinas tėvų sutikimas. Dėl detalesnės informacijos kreiptis: tel. nr. (8 387) 206 08 arba el. p. stiprinimas.svencionys@gmail.com.

Comments are closed.

Close Search Window