Naujienos|

Švenčionių rajono savivaldybės administracijai įgyvendinant projektą „Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo prieinamumo didinimas Švenčionių rajone“, kurio tikslas – didinti ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų tinklo veiklos efektyvumą,  jau duris atvėrė ir Švenčionėlių lopšelio-darželio „Vyturėlis“ renovuotos 4 ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupės. Švenčionių rajono savivaldybės meras Rimantas Klipčius rugsėjo 21 d. perkirpo  šių grupių atidarymo juostelę. Tvarkingoje, ugdymo sąlygas puoselėjančioje aplinkoje ir žodis atrodo šiltesnis, ir mažųjų žingsnis tvirtesnis. „Jeigu šita žemė kam priklauso, tai pirmiausia, žinoma, vaikams“,– dėkodama savivaldybės merui Rimantui Klipčiui už rūpestį džiaugėsi Švenčionėlių lopšelio-darželio „Vyturėlis“ direktoriaus pavaduotoja ugdymui Rima Paškonienė.

Kaip ir Švenčionių bei Pabradės ikimokyklinių įstaigų renovuotoms grupėms, taip ir šios ikimokyklinės įstaigos renovuotoms grupėms įsigyti nauji modernūs baldai: naujos lovytės, staliukai ir kėdutės, laipiojimo sienelės, žaidimų kampeliai, kur mažieji jau smagiai leidžia laiką. Kiekvienoje grupėje renovuotos žaidimo, persirengimo ir sanitarinės patalpos, įrengtos patogios modernios virtuvėlės, moderni miegamoji erdvė mažųjų poilsiui.

Lankantis grupėse džiugu buvo matyti ir mažųjų džiaugsmą, ir šypsenas auklėtojų veiduose, išgirsti, kad verta buvo pagyventi trejus metus kitose patalpose, kad turėtume tokias. Tad belieka palinkėti, kad mokėtume vertinti tai, ką turime, džiaugtis tuo, ką turime. O turime tikrai daug!

Comments are closed.

Close Search Window