Naujienos|

Sausio 28-30 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO visus kvietė į tarptautinę turizmo parodą – ADVENTUR. Gyvai organizuojamos parodos esminis siekis buvo kartu atgaivinti kelionių verslą, pasitikti keliautojus, sužinoti jų pasikeitusius poreikius bei kurti saugesnį, tvaresnį turizmą. Šių metų parodos tema – „Keliaukime kitaip, keliaukime įdomiai, keliaukime saugiai, keliaukime vėl!”

Parodoje daug dėmesio buvo skiriama per pandemijos metus suklestėjusiam vietos turizmui. Esminiais parodos akcentais tapo turizmo rinkos naujovės, tendencijos aktualios turizmo verslams ir keliautojams. Skatinant pažinti bei atrasti Lietuvą, vystant vietinį turizmą, parodos centrine figūra tapo Lietuvos miestų ekspozicijos. Jose buvo pristatomos pažintinės ir edukacinės kelionės, apgyvendinimo, SPA paslaugos ir kt. Taip pat išskirtinis dėmesys skirtas ir lietuviškų produktų, suvenyrų kūrėjams bei meno dirbtuvėms.

Tarptautinėje turizmo parodoje – ADVENTUR, dalyvavo ir Švenčionių rajonas. Paviljono vizualizaciją bei rajono turizmo marketingą vykdė Švenčionių verslo ir turizmo informacijos centras su partneriais: Nalšios muziejumi bei Sirvėtos regioninio parko direkcija.

Informaciją pateikė dr. Regina Mikštaitė-Čičiurkienė, Nalšios muziejus

Nuotraukos:

01. Švenčionių r. paviljonas. Nuotraukoje (iš kairės į dešinę) Julija Seikina, Švenčionių verslo ir turizmo informacijos centro metodininkė turizmui, dr. Regina Mikštaitė-Čičiurkienė, Nalšios muziejaus direktoriaus pavaduotoja etninės kultūros veiklai ir Jolanta Jarošaitė Švenčionių verslo ir turizmo informacijos centro metodininkė verslui.

02. Švenčionių r. paviljoną palankė Vincas Jurgutis, Ekonomikos ir inovacijų viceministras.

03. ir 04 Tarptautinės turizmo parodos – ADVENTUR akimirkos.

Comments are closed.

Close Search Window