Naujienos|

Informuojame, kad nuo 2021 m. balandžio 12 d. Pasieniečių mokykloje bus organizuojami Pasieniečio įvadinio mokymo kursai. Turinčius aukštąjį universitetinį arba aukštąjį neuniversitetinį bei aukštesnįjį išsilavinimą ir nepriekaištingos reputacijos asmenis kviečiame rinktis šiuos mokymo kursus ir per 15 savaičių tapti pasieniečiais.

 Į kursus priimti asmenys aprūpinami uniforma, nemokamai apgyvendinami bendrabutyje, gauna nustatyto dydžio stipendiją. Išklausę teorinio mokymo kursą, atlikę praktinio mokymo programoje numatytas užduotis ir sėkmingai išlaikę egzaminus bei įskaitas, kursų dalyviai gaus įvadinio mokymo kursų baigimo pažymėjimus ir bus įdarbinami VSAT padaliniuose: Užsieniečių registracijos centre, Vilniaus pasienio rinktinės Tverečiaus, Adutiškio, Švenčionių, Pavoverės, Lavoriškių, Kenos ir Padvarionių pasienio užkardose, Varėnos pasienio rinktinės Gintaro Žagunio, Tribonių, Aleksandro Barausko ir Purvėnų pasienio užkardose, Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų, Plaškių ir Neringos pasienio užkardose (informaciją apie padalinius rasite čia – http://pasienis.lt/index.php?1417156916).
Jau dabar visi pretendentai, pageidaujantys gauti siuntimą dalyvauti atrankoje į Pasieniečių mokyklą, turi iki 2021 m. kovo 8 d. pateikti prašymą ir kitus dokumentus el. paštu stok@vsat.vrm.lt.
Daugiau informacijos dėl stojimo sąlygų bei reikiamų dokumentų rasite paspaudę šią nuorodą https://pasienietis.lrv.lt/lt/naujienos/kvieciame-i-pasieniecio-ivadinio-mokymo-kursus

VSAT Vilniaus pasienio rinktinės inf.

Comments are closed.

Close Search Window