Naujienos|

2020 m. gruodžio 4 d. 16.00 val. be koncerto, mugės ir įprasto šventei šurmulio įžiebta eglė ir visos dekoracijos Švenčionių miesto parke, o taip pat didelis ir spalvotas kalėdinis burbulas prie pašto. Nebuvo koncerto, bet Švenčionių miesto kultūros centro kūrybinė grupė iš anksto nufilmavo ir žiūrovams pristatė filmuką FB paskyroje. Filmukas prasidėjo Irenos Kerulienės ir Geilės Galatiltytės (Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokykla) daina. Tuoj po jų pasirodė personažas – žiurkė (mat šie metai buvo žiurkės). Ši pakvietė Kalėdų Senelį, kuris ir padėjo jai įžiebti miesto eglę. Kalėdų Senelis palinkėjo gražių švenčių, dosnaus Kūčių stalo, o vaikams –dovanų, kurias pažadėjo būtinai visiems vaikams pristatyti. Kalėdų senelis kvietė visus vaikučius rašyti laiškus, piešti piešinius ir atnešti į parke įrengtą Kalėdų paštą.

Visus švenčioniškius artėjančių švenčių proga pasveikino Švenčionių rajono savivaldybės meras Rimantas Klipčius ir palinkėjo, kad šventės būtų jaukios, dosnios, kad Kalėdų Senelis paliktų daug dovanų, o Švenčionių miesto parke papuošta Kalėdų eglė džiugintų širdis ir padėtų laukti Kalėdų stebuklo.

Nuoširdų ačiū už pagalbą tariame Švenčionių rajono savivaldybei, Švenčionių seniūnijai, UAB „Švenčionių švara“, Švenčionių rajono savivaldybės Viešajai bibliotekai, Renatai Grigianecienei.
Artėjančių švenčių proga linkime ramių Kūčių, linksmų šventų Kalėdų bei laimingų Naujųjų Metų.
Būkite sveiki !!!

Informaciją parengė Švenčionių miesto kultūros centro pramoginės veiklos vadybininkė-renginių režisierė Jolanta Jurkuvėnienė
Nuotraukos Edvino Sinkevičiaus

Comments are closed.

Close Search Window