Naujienos|

Jau šį penktadienį – vienuoliktus metus iš eilės minima tradicinė „Pyragų diena“! Tai metas, kai visa Lietuva kepa pyragus, dalinasi jais, o paaukotus pinigus skiria itin sunkiomis ligomis sergantiems  vaikams. Nors dėl   pandemijos, šiuo metu daug kam „ne pyragai“, tačiau tai tikrai negalės sustabdyti nuostabios iniciatyvos padėti sunkiai sergantiems   vaikams. Priešingai, šis laikas yra puikiai tinkamas susimąstyti ne tik apie save, bet ir tuos, kuriems dar sunkiau nei daugeliui mūsų, o taip pat geriems, prasmingiems darbams.

„Pyragų diena“ tapo gražia tradicija ir mūsų kolektyve. Daugelį metų tai buvo puiki proga ne tik surengti jaukią šventę, smagiai prie pyrago gabalėlio pabendrauti su kolegomis, bet kartu prisidėti prie prasmingo ir kilnaus tikslo – pagelbėti tiems, kuriems  to labiausiai reikia.
Tačiau šiemet tenka keisti „Pyragų dienos“ formatą. Dėl pandemijos dirbame nuotoliniu būdu bei išlaikome socialinę distanciją. Todėl siūlome pyragus su šeimos nariais išsikepti namuose, taip minint šią dieną. Aukoti kviečiame taip pat saugiai – auką galima pervesti į Švenčionių rajono savivaldybės administracijos paramos sąskaitą: LT154010043200351861, Paskirtis: išsipildymo akcija.
Dirbantiems savivaldybės administracijos pastate (Vilniaus g. 19, Švenčionys) auką galima palikti  dėžutėje, kuri yra Švenčionių rajono savivaldybės administracijos priimamajame, 1 aukšte.
Surinkti pinigai bus skirti mūsų rajono sunkiai sergantiems vaikams.
Kviečiame prie akcijos jungtis rajono savivaldybės tarybos narius, seniūnijas, įstaigas, organizacijas, taip pat visus gyventojus. Pasidarykime saldaus gerumo šventę nuobodaus karantino metu!

Švenčionių rajono savivaldybės administracijos informacija

Comments are closed.

Close Search Window